Barnehager

Etter å ha jobbet i 10 år i barnehage, ser jeg at det er stor forskjell på hvem som kommer som fotograf i barnehagen. Jeg ønsker som en liten, lokal fotograf og komme til barnehager rundt i Bergen og Omegn. Ta kontakt for en uforpliktende samtale om jeg er ledig for å komme i deres barnehage.

Pris pr gruppebilde som bestilles: 175,-

Portrettbilde: pakke på ulike bildepakker fra 250,- til 400,-

Ingen kjøpepress: de som vil bestille gjør det. Ingen store pakker som blir for dyrt for den enkelte foreldre.

Bestillingsskjema med informasjon leverer jeg i barnehagen uken før fotograferingen.

Bildene leveres i lukket konvolutt til hvert enkelt barn direkte i barnehagen.

Barnehagen mottar 1 bilde i A4 størrelse + digital fil i lav oppløsning fra hvert gruppebilde til bruk i om dere ønsker å bruke det på lukket del på hjemmesiden el.

I tillegg kan jeg, om dere ønsker det, ta gratis portrettbilder av alle de ansatte og levere 4 småbilder på papir + digital fil i lav oppløsning til barnehagen som dere kan bruke på oppslagstavle, hjemmesider og eller i avisen deres. Er det noen ansatte som ikke er på jobb, kan de evt komme innom meg i studio og ta bilde der en annen dag. Dette er en gratis tjeneste for de barnehager som velger meg som fotograf.

Det hender jo at noen er syke eller er av andre grunner forhindret til å komme i barnehagen den dagen fotografen er tilstede. Om noen ønsker å ta portrettbilde av barnet sitt likevell: vil de motta et tilbud på portrettbilde tatt i fotostudio på Midtun utenom barnehagen. Dette vil det stå informasjon om på bestillingsarket. Da vil de på egen tid komme i fotostudio til meg sammen med familien sin. Om dere ikke ønsker dette som et tilbud til familiene; bare si i fra.

Send meg gjerne en mail på Jannicesfoto@gmail.com for mer informasjon eller reservering til deres barnehage.


Share