GravidFør og under fotoshooten:

Den beste tiden å komme i studio og forevige den voksende magen er mellom uke 34-38. Da har magen blitt fin og stor. Ikke vente for lenge, for plutselig er du på klinikken i stedet…

I studio har jeg 16 ulike mammakjoler til låns under fotografering. Ta gjerne med bilde fra ultralyd, bamse til babyen, små sko el.

Det er lurt å fikse seg litt på hår og kanskje ha med seg litt sminke el. Føler seg gjerne freshere da. Om du velger å ha med egne klær er det selvfølgelig helt i orden. Noen velger å ta bilder uten klær, andre i bare undertøy. Du velger selv hva du ønsker.

Kom gjerne med ønsker og innspill. Sammen skaper vi nydelige minner fra den voksende magen.

Vi bruker ca 1,5 timer på fotoshooten.

Om du ønsker å komme tilbake for nyfødtbilder, tar vi del en av et sammensatt bilde denne dagen.

Hvilket sammensatt bilde du ønsker blir vi enige om da. Har eksempler å vise i studio.

Selve bildene:

Innen 3 uker etter fotoshooten, vil dere få tilgang på et online galleri. Derfra kan dere laste ned bilder i lav oppløsning. Hefte med alle bildene og A4 printet, som også er inkludert i prisen, er tilgjengelig for å bli hentet i studio etter avtale, evt kan jeg sende dette i posten. Ønsker dere å bestille andre produkter: kan dere selvsagt gjøre det på mail eller komme i studio, så kan jeg veilede dere om det er ønskelig. Her velger dere selv. Leveringstid vil variere fra produkt til produkt og litt sessongbetont: vil oppgi dette når dere bestiller.

Share