Om fotografen

Jeg heter Jannice Bårtvedt, og har jobbet som kokk i 14 år ved Røde Kors sykehjem i Sandviken, i barnehage i 10 år og hatt fotostudio ved siden av. Er samboer og til sammen har vi 6 barn i alderen 6 år til 23 år: god spredning med andre ord. Har to barn som bor hjemme, og de 4 eldste har flyttet ut. 

Har vært medlem av Bekkalokket fotoklubb i 10 år, og Os fotoklubb i 6 år. Er over gjennomsnittet opptatt av foto: det gir meg utrolig mye glede å få lov å forevige alt fra gravide, nyfødte, babyer, små barn, konfirmanter, familier, utdrikningslag, bryllup, boudoir, kjæledyr og ulike sammenkomster hvor mennesker er sammen for å feire noe eller skape minner sammen.

Har et godt humør og er lett å samarbeide med. Takket være mange gode kunder, tør jeg nå å satse 100% som fotograf. Gleder meg til å ha bedre tid til å være i studio, samt en raskere og bedre kundeservice enn tidligere. 

Har du lest alt dette: så vit at jeg sitter her med en liten sommerfuggel i magen som danser og håper at du booker en time og at akkurat jeg er den rette fotografen for deg og dine. Ønsker å være en fotograf med priser du finner passende og som jeg kan leve av. Tusen hjertelig takk for at du så på hjemmesiden min. Håper vi sees i studio eller annet sted med kamera mellom oss.Studio

Adresse: Totlandsveien 2, Midtun

Studio ligger i underetasjen i samme bygget som Jysk tidligere holdt til på Midtun,

og samme inngang som McKlær Bergen i inngang B.KONTAKT

Fotograf Jannice Bårtvedt

Gåssandveien 480, 

5212 Søfteland

jannicesfoto@gmail.com

Telefon: 90 14 52 28

Org.nr: 889789972


Share