PortrettFør og under fotoshooten

Det er mange grunner til at en ønsker å komme i studio og ta portrettbilder. Det kan være bilder til sosiale medier, cv, på jobben, online dateside eller annet.

Hvilken stil du ønsker på akkurat dine portrettbilder, blir vi sammen enig om. Det er lurt å fikse seg litt på hår og kanskje ha med seg litt sminke el. Føler seg gjerne freshere da. Ta gjerne med ulike klær: kjekt å kunne leke seg med ulike antrekk og stiler.

Har ulike bakgrunner og kan lyssette på mange måter. Kom gjerne med ønsker og innspill. Sammen skaper vi flotte portretter du er stolt av.

Vi bruker ca 1,5 timer på fotoshooten.

Selve bildene:

Innen 3 uker etter fotoshooten, vil du få tilgang på et online galleri. Derfra kan du laste ned bilder i lav oppløsning. Hefte med alle bildene og A4 printet, som også er inkludert i prisen, er tilgjengelig for å bli hentet i studio etter avtale, evt kan jeg sende dette i posten. Ønsker du å bestille andre produkter: kan du selvsagt gjøre det på mail eller komme i studio, så kan jeg veilede deg om det er ønskelig. Leveringstid vil variere fra produkt til produkt og litt sessongbetont: vil oppgi dette når du bestiller.
Share